Hej alla fina!

Äntligen är det fredag och helgen är framför en!

Hade telefonmöte under morgondagen med en man som hörde av sig angående sin dotter, som har en etablerad blogg med massor av följare, tror det var ca 30 tusen följare, men som av personliga skäl ej kunde fortsätta och nu vill överlåta den till någon annan...viket då skulle kunna tänkas bli jag? 

Vi diskuterade eventuella priser och värdet utav bloggen.. och ja, det var ju inte helt lätt att avgöra. Jag får prata med någon som är insatt i värderingsfrågor och sen får vi se. Jag har ju redan min egen blogg och mitt egna företag som tar tid man kan ju inte ha för mycket på samma gång känner jag, även om det lät intressant!

Hade även möte med en av ägaren till restaurang "Vibliotek" idag angående 24 inspiration och samarbetet med 24Malmö nyheterna, så förhoppningvis kan det dra igång snart, vilket kommer bli superkul! Tanken är ju helt enkelt att jag ska skriva ett inlägg i veckan åt en restaurang som jag väljer ut, så det är bland annat det jag håller på att jobba med för tillfället. Jag vill ju inte bara ta vilket ställe som helst att skriva åt, utan ett ställe vars koncept passar mig och med mat som fångar mitt intresse!

Ha en fin fredag och njut av solen!