Hej alla fina! Hoppas ni alla haft en trevlig helg. Själv tog vi det ganska lugnt. Mannen påbörjade sin tjänst som tillförordnad överläkare i början av förra veckan så till helgen blev det kvalitetstid med varandra i ett lugnt och skönt tempo. På fredagen blev det ett premiärbesök på restaurang Bakfickan där vi testade deras buffalo Wings och vitlöks och chilifrästa scampi med vitlöksbröd och till det blev det lite öl.

På lördagen spelade vi biljard och jag blev totalt utklassad av mannen som vann med 4-0 haha.. Biljard är inte min starkaste sida antar jag. Sen på söndagen åt vi på restaurang rosegarden som har den mest fantastiska maten där man väljer mellan allt från musslor, oxfilé, kycklingfilé scampi osv och sedan tillagar kocken det framför en tillsammans med en egenkomponerad sås. Till efterrätt åt vi vaniljpannacotta, hallonpaj och en massa annat gott. Jag vågar knappt tänka på hur många kalorier jag tryckte i mig, men gott var det iallafall.. :) Efter maten gick vi på bio och såg Jumanji i 3D. Riktigt bra och är ni sugna på en bra äventyrsfilm så kan jag varmt rekommendera denna! Ha en fin måndag på er.