Hej alls fina! Har blivit förkyld igen.. dock inget jag kan stanna hemma och missa möten och grejer för. Nopp det är bara att ta sig i kragen och gå till jobb ändå! Träffade min kontorskollega Helena Kubicek Boye en stund idag, som är både författare och psykolog och har skrivit boken ”Från depp till pepp” och handlar om att bli fri från nedstämdhet och depression med hjälp av kost, motion och sömn! Det är väl precis det jag skulle behöva nu känner jag, för det här med sömn är inte högprioriterat i mitt liv just nu.  

Hann även med några telefon möten och imorgon ska jag ha möte angående EU projektet jag blev antagen till. Ska bli spännande! Älskar att jobba med frågor som rör hållbar utvecklig och bra och hälsosam kost. Träffade även en från mitt team i dagarna och kollade hur allt går med appen. Det börjar se riktigt bra ut, och jag längtar tills den är klar! Mitt duktiga gäng kämpar på och fixar med allt så det kommer nog bli super! Ha en fin kväll på er!