Hej på er! Idag har det varit olika möten från tidig morgon och fram tills nu. Träffade bland annat en från mitt app team som visade delar av hur appen kommer se ut och hur den ska funka. Det börjar se riktigt riktigt bra ut och dem jobbar på och är superduktiga som vanligt. Den börjar bli färdig snart. Jag längtar tills den kommer finnas på ”App Store” och för er mat fantaster som vill ta del av detta så kommer appen förmodligen snart finnas tillgänglig! Man kanske borde ha en liten ”app release” och bjuda in till en träff och berätta lite om appen.. Vi får se när det närmar sig. Jag är så förväntansfull!  

Efter mötena åkte jag och träffade mannen och åt lunch med honom. Nu ska jag sätta mig och skriva. Ikväll har en min vän Helena Kubicek Boye som både är psykolog och författare, sin bok release i Limhamn för sin senaste bok ”Innan snön faller” så dit ska vi ikväll är det tänkt. Ha en fin dag på er!