Gårdagen Var amazing! Det var fullt ös från morgon till kväll kan jag lova, och idag mår man som man förtjänar..:) Men det så värt varenda sekund! Efter vi varit på "Superkids funday" med ungarna och alla våra vänner, så lämnade jag dem till mormor och åkte till emporia. Fick håret gjort av en otroligt duktig frisör som flätade och spraya till håret riktigt fint! Sen tog jag tåget och mötte upp mannen. Vi gick till den omtalade och otroligt populära restaurang Lemongrass. Där beställde vi oxfile med vårlök, vitlök och chili, och mannen tog tigerräkor med nouc cham sås. Till efterrätt valde jag en variation på tre olika små desserter gjorda av valrhona choklad. Otroligt gott, och man känner redan när man kommer in och dem tar ens jacka och placerar en vid bordet, att det här kommer bli en bra upplevelse! Efter middagen gick vi till nattklubben CG där min kusin jobbar. Tog en drink och pratade lite, sen gick vi vidare till Etage. Snacka om nostalgitripp. Minns det som igår när man festade där varenda lördag med tjejgänget!  

 

Efter Etage gick vi vidare till Swing in som har en betydligt högre åldersgräns än Etage. Det var såå kul! Vi dansade och drack drinkar, och njöt fullt ut av hela kvällen/natten!  

 

 

Nu ska jag stiga upp och äta frukost efter en fantastisk kväll igår. Det känns viktigt att kunna få tid till varandra, trots att man har fullt upp med både företag och småbarn! Att gå ut och äta och dricka gott och bara njuta av varandras sällskap är guldvärt! Ha en fin söndag på er gott folk!