Hej fina! Är i full gång med produktutvecklandet och recept skapandet. Jag har massor av goda och unika alternativ till vanligt vetemjöl och letar man riktigt noga på bland annat marknader eller saluhallar så kan man hitta dem mest fantastiska alternativen. För mig är den stora utmaningen att få det att både smaka naturligt och samtidigt behålla en bra konsistens. Mycket av det som finns på marknaden idag håller inte måttet anser jag och ofta är det torrt och tråkigt.  

Jag träffade nyligen Pierre Orsander och bakade dessa glutenfria bröd. Det tog x antal timmar och det krävs en hel del jobb men vi har bra idéer och man lär sig mer och mer för varje gång. Dessa fick en naturlig smak så jag är nöjd. Det är en hel vetenskap det här med gluten men jag älskar det jag gör och vill mer än gärna bidra till att få ut fler och bättre alternativ på marknaden. Nu ska jag sätta mig och skriva vidare. Ha en fin dag på er!