God eftermiddag! Förkylningen håller i sig och alvedon har varit min bästa vän idag! Hade möte på livsmedelsakademin idag gällande EU projekt inclusilver.eu där vi gick igenom vad som ska skrivas och hur. Allt måste dessutom vara på engelska så det lär ta lite tid. Jag är så glad att jag fick följa med till Budapest häromveckan för att diskutera min produktutveckling och även nätverka med andra inspirerande entreprenörer! Det öppnade upp både dörrar och ett bredare nätverk!  

Vid lunchtid kom även kungen på besök, för att lyssna på fyra olika företag som skulle berätta sina företagsideer och som sitter här på kontoret. Det var verkligen massor av fotografer, säkerhetsvakter osv.. Hann även ett sista telefonmöte innan jag åkte hem. Ska sätta mig och fortsätta studera den ”glutenfria världen” Ha en fin kväll på er!