Hej alla fina! Idag har jag suttit med marknadsundersökningen till vår produktutveckling. Att ställa själv vilka frågor man ska ge ut för att få så tydliga svar som möjligt angående vår produkt är inte helt lätt.

 Som tur är så fick jag hjälp av en på kontoret som arbetat med just marknadsfrågor! Man vill ju ställa relevanta frågor som ger så mycket som möjligt, och det kan ju inte heller vara för många frågor för då blir det tråkigt och risken finns att personen faktiskt ger upp och struntar i vilket och det vill man ju undvika!

Efter jobb var jag och handlade middag i affären. För mig är det en perfekt stund för mig själv där man kan gå runt i lugn och ro och fundera över saker samtidigt som man plockar på sig sina varor. På tal om affären, nyligen så kom en av mina läsare fram och sa att min matsida var jättefin och att hon kollade recepten varje dag. Det har hänt ett par gånger tidigare med och det är alltid lika kul när någon kommer fram och berömmer en för det man gör och det känns jätteroligt att folk tycker om det man gör, oavsett om det är matdags, bloggen, appen eller något av det andra. Ni är för söta! Ha en fin kväll!