Hej på er!

Hade möte med en marknadschef från ett mediaföretag där vi diskuterade om att kanske göra en kortare film åt mig att ha på min "matdags" sida. Det blir lite som en "presentations film" och jag tycker det är betydligt snyggare och känns mer levande med en film än bara en bild. Vi satt och diskuterade lite alternativ och filmerna dem gör är av extremt hög kvalitet och riktigt grymma!

Norges ambassadör var även på minc idag och pratade lite under frukosten. Riktigt inspirerande! Sen var det några andra nya företagare som presenterade sig själva. Jag har redan varit där i snart 4 månader. vart tar tiden vägen? Trivs jättebra där och jag känner att jag absolut kommer fortsätta ha det som kontor! Dels för att det är perfekta stället som företagare att sitta, men även för alla härliga människor man träffar!

Är inbjuden på premiär av bio filmen "Sensoria" ikväll, som en av mina barnsdomsvänners storebror Cristian Hallman regisserat. Efter filmen blir det pratstund kring filmen och man får man tillfälle att prata med regissören. Ha en fin kväll!