Idag var en sådan dag när man har haft otroligt fullt upp från tidigt morgon till kväll, med möte, jobb, middag, föräldramöte, recept skrivande och tusen andra grejer typ.. Trots en extrem trötthet som precis infunnit sig så kan jag inte låta bli att le över hur bra dagen varit även om det stressats lite mer än vanligt. Det känns som jag börjar få bra flyt på mitt skrivande, och idag gick vi igenom hur man lägger upp annonser osv. Jag har alltid älskat att skriva så bloggandet känns naturligt. Häromdagen var jag på ett bloggevent där det bland annat togs upp hur viktigt det är med bra bilder och vilket sätt man kan skriva på. Riktigt spännande, och jag kände en sådan girlpower bland alla kvinnor! Det är så kul att höra om folk ideer och vad för slags olika bloggar det finns.. Ha en trevlig kväll på er!