Godkväll allesammans! Idag var det dags för nya möten tillsammans med inspirerande människor! Jag blev inbjuden av Andreas Jansson till börshuset för att ta del av och lyssna på olika intressanta bolag. Jag gick dit tillsammans med Patricia som är grundaren av "Flavor boss" och en vän till henne.

Det hela började med frukost och kaffe vid nio tiden, sedan gick vi upp en våning för att ta del av dem olika bolagen som i tur och ordning presenterade sina affärsideer.


Bland dem medverkade bolagen fanns, "Sensodetect AB" Vars ide bygger på att med hjälp av ett mätinstrument kunna ställa diagnoser som ADHD, autism och schitzofreni på en tryggt och säkert sätt och på så vis underlätta för vården och dessutom kunna ge en tidig behandling.

 "EURIS AB" vars affärside bygger på att kunna förse den veterinära hälso och sjukvårdmarknaden med externa produkter av hög kvalitet.

"FX international AB" som fokuserar på en så kallat algoritmstyrd handel på valutamarknaden.

"BIBBinstruments AB" som med ett särskild instrument, såkallat "endodrill" ska kunna ta så bra biopsi tester som möjligt vid cancerdiagnostik.

Jag tyckte alla bolagen var intressanta att lyssna på, och vilka fantastiska ideer människor har kommit på. Smarta lösningar och kreativa ideer är precis vad vi behöver mer av!

Slutligen bjöds det på fantastiskt god lunch vilket var ett perfekt tillfälle att kunna nätverka med andra företagare och investerare!

Ha en fin kväll på er!