Var på "Larsson & Lange" imorse och fick en otroligt snygg håruppsättning. En snygg inbakad sidofläta, som sattes upp med hjälp av klämmor. Supernöjd som vanligt! Sen åkte jag till kontoret där jag hade telefonmöte med 24malmö nyheterna angående projektet vi har på gång. Vi diskuterade lite olika alternativ och upplägget kring hur jag ska skriva.. Känns spännande! Sen skrev jag ut lite papper och satt och kollade på maknadsundersökningen jag ska påbörja strax. Eftersom det är så mycket olika grejer i företaget behöver jag ha struktur och planering. Har en ordentlig almanacka jag börjar bli duktig på att skriva i, plus en "to do list" som jag satt upp på kylen för att komma ihåg dem viktigaste grejerna.. 

Efter jobbet träffade jag mamma och tog en promenad längst bryggorna vid vattnet, sen åt vi middag på en italiensk restaurang här i västra hamnen. Vi tog en ost och chark bricka och vars en pastarätt. Skönt att koppla av lite efter en lång dag på kontoret! Ha en bra kväll på er!